Tagliatele cu ciuperci si pulpa de manzat

Ingrediente pentru 4 portii:

350 g pulpa de manzat
300 g ciuperci
400 g tagliatele
40 ml ulei de masline
1/2 lingurita sare
1/4 lingurita piper

Mod de preparare

Carnea o ungem cu 10 ml de ulei o condimentam cu sare si piper si o punem pe un gratar incins. Ciupercile le taiem julienne si le punem la foc cu restul de ulei. Punem la fiert 4 l de apa si cand aceasta fierbe adaugam o lingura de sare grunjoasa si apoi pastele. Le fierbem dupa indicatiile de pe pachet si apoi le adaugam la ciuperci.
Carnea dupa aproximativ 10 minute se intoarce pe cealalta parte si se mai lasa 5 minute. Dupa ce este facuta se taie in fasii de aproximativ 1 cm latime.
Servim pastele amestecate cu ciuperci si fasii de carne, presaram parmezan si stropim cu putin ulei de masline.


Timp de pregatire: 10 minute
Timp de gatire: 20 minute

Bucatarialuideac va ureaza pofta buna !
Va astept la urmatoarea reteta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

%d bloggers like this: