Pulpa superioara de pui cu dovlecel si cartofi

Ingrediente pentru 2 portii :

4 pulpe de pui superioare dezosate
2 cartofi medii
1 morcov
1 dovlecel mare
3 catei de usturoi
1/4 lingurita de sare
1/4 lingurita de piper
2 linguri ulei de masline
1 cana de apa

Mod de preparare

Incingem un gratar uns cu putin ulei pe care punem carnea la prajit. Atentie sa nu o condimentati inainte de a o pune pe gratar.
Dovleceii, cartofii si morcovul le taiem cubulete, cateii de usturoi ii taiem in bucatele mai mari.
Intr-o tigaie punem la foc morcovul, dovlecelul si usturoiul impreuna cu apa si uleiul. Acoperim si lasam sa fiarba 10 minute dupa care adaugam si cartofii.
Condimentam cu sare si piper si continuam fierberea pana ce se evapora toata apa si legumele s-au facut, aproximativ inca 10-15 minute.
Scoatem carnea si o condimentam cu sare si piper si o tinem acoperita.
Cand legumele s-au facut servim carnea impreuna cu ele.

Timp de pregatire:10 minute
Timp de gatire: 30 minute

Bucatarialuideac va ureaza pofta buna.
Va astept la urmatoarea reteta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

%d bloggers like this: