Pulpa de vitel de lapte cu legume si taietei chinezesti

Ingrediente pentru 4 portii

400 g taietei chinezesti
200 g carne de vitel macra ( fara pielite si tendoane )
100 g ciuperci taiate julienne
100 g morcov taiat fasii subtiri
4 catei de usturoi zdrobiti si maruntiti
100 g broccoli
50 g conopida
50 g salata iceberg taiata fin
50 ml ulei
1 lingurita de amidon
300 ml apa
6 linguri sos de soja

Mod de preparare:

Carnea o taiem perpendicular pe fibre in fasii de maxim 3 mm grosime si o amestecam cu 4 linguri de sos de soja apoi o lasam sa stea 10 minute.
Incingem un wok, adaugam in el jumatate din cantitatea de ulei si sotam taieteii chinezesti. Ii scoatem si-i stropim cu 2 linguri de sos de soja dupa care ii pastram la cald acoperiti.
Incingem si restul de ulei si punem carnea in wok, adaugam apoi usturoiul si dupa 20 de secunde punem si morcovul. Dupa 1 minut aduagam si restul de legume si sotam totul 2-3 minute.
Amestecam amidonul cu apa rece si apoi le adaugam impreuna peste carnea si legumele din wok. Lasam sa dea un clocot, sa se ingroase sosul si mancarea noastra este gata.


Timp de pregatire 20 minute
Timp de gatire 15 minute

Bucatarialuideac va ureaza pofta buna!
Va astept la urmatoarea reteta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

%d bloggers like this: