Pulpa de porc la gratar cu salata proaspata

Ingrediente pentru 2 portii

300 g pulpa de porc ( bucata sa nu fie mai mare de 6/6 cm )
300 g salata proaspata facuta din: salata verde, spanac verde, rucola, rondele de ceapa, morcov taiat fasii subtiri, varza rosie
10 rosii cherry
3 linguri de ulei de masline
sare si piper

Mod de preparare:

Carnea se da cu ulei de masline, aproximativ o lingura de ulei, dupa care se condimenteaza cu sare si piper. O asezam pe un gratar incins si o lasam sa se patrunda cate 5 minute pe fiecare latura.
Dupa ce s-a facut carnea, o taiem pe diagonala, trebuie sa fie rozalie pe interior.
Intr-o farfurie asezam salata si o stropim cu o lingura de ulei de masline si cu sucul ce il lasa carnea dupa taiere, apoi punem feliile de carne deasupra. Asezam cum dorim pe farfurie si 5 rosii cherry. Servim aceasta delicioasa mancare alaturi de un pahar de vin.

Timp de pregatire: 5 minute
Timp de gatire: 30 minute

Bucatarialuideac va ureaza pofta buna.
Va astept la urmatoarea reteta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

%d bloggers like this: