Muschiulet de vitel cu legume la abur

Ingrediente pentru 2 portii:

2 bucati de muschiulet ( cam 2-3 cm grosime, aproximativ 150 g / bucata )
200 g cartofi
200 g morcovi
300 g broccoli
30 g unt
1/2 lingurita de sare mare
1 varf de cutit de piper
1 lingura ulei de masline

Mod de preparare

Cartofii ii taiem in cuburi, morocovii ii crapam in 4 si ii taiem in fasii de 2 cm lungime, broccoli il desfacem in manunchiuri mai mici si fierbem aceste legume la abur pentru 20 minute.
Bucatile de carne le ungem cu ulei de masline, le condimentam bine cu sare si piper si le punem pe un gratar incins aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Dupa ce legumele s-au fiert le scoatem si punem untul deasupra lor, amestecam si condimentam cu sare si piper.
Servim carnea impreuna cu legumele astfel preparate.


Timp de pregatire: 10 minute
Timp de gatire: 30 minute

Bucatarialuideac va ureaza pofta buna !
Va astept la urmatoarea reteta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

%d bloggers like this: