Muschiulet de vitel cu ceapa si taietei prajiti

Ingrediente pentru 4 portii:

1 pachet taietei chinezesti Chow Mein Noodles
6 fire ceapa verde
200 g carne de vitel
4 linguri sos de soja
4 linguri de ulei

Mod de preparare:

Punem 2 l de apa la fiert, cand apa fierbe adaugam taieteii si lasam sa stea in apa fierbinte 1 minut.
Taiem carnea perpendicular pe fibra in bucatele nu mai groase de 3 mm, partea alba de la ceapa o taiem in bucati de 3 cm lungime pe care le taiem in jumatate pe lungime, apoi frunzele le taiem si pe ele in bucati lungi de 3 cm.
Incingem un wok, adaugam 2 linguri de ulei si punem bucatiile de carne. Dupa 30 secunde adaugam partea alba de la ceapa, apoi sosul de soja si restul de ceapa, sotam totul 2 minute si scoatem din wok afara compozitia.
Incingem din nou wok-ul cu restul de ulei si prajim taieteii in acest ulei 2-3 minute, adaugam apoi compozitia creata anterior si oprim focul, omogenizam totul.
Servim preparatul cu un sos iute alaturi.


Timp de pregatire: 10 minute
Timp de gatire: 10 minute

Bucatarialuideac va ureaza pofta buna.
Va astept la urmatoarea reteta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

%d bloggers like this: