Ghebe cu taietei

Ingrediente pentru 4 portii:

400 g ghebe
200 g taitei chinezesti
100 g rosii cherry
6 linguri sos de soja
4 linguri ulei de susan
1/2 lingurita de sare
1/2 ardei gras rosu taiat fasii subtiri

Mod de preparare:

Se pune 1 litru de apa la fiert si cand fierbe apa se aduga 2 linguri sos de soja si taieteii chinezesti, se opreste focul, acoperim vasul si lasam sa stea asa 5 minute.
Intr-un wok se pun 2 linguri de ulei de susan si se adauga ciupercile taiate in fasii. Se gatesc 5-10 minute condimentandu-le cu sare. Intre timp se scot taieteii din apa si se agauga si ei, se mai stropeste totul cu restul de ulei ramas, adaugam rosiile si fasiile de ardei, restul de sos de soja si amestecam, condimentam dupa gust si mai tinem mancarea pe foc inca 2-3 minute pana se inmoaie rosiile si fasiile de ardei.
Servim preparatul fierbinte.

Timp de pregatire: 5 minute

Timp de gatire: 15 minute

Bucatarialuideac va ureaza pofta buna!

Va astept la urmatoarea reteta la fel de delicioasa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

%d bloggers like this: