Despre

Aici cred ca ar trebui sa scriu cateva lucruri despre mine si despre pasiunea mea de a gati, deci sa incepem 🙂

Sunt nascut in 22 mai 1979 in localitatea Rusii-Munti din judetul Mures. Pasiunea mea in bucatarie este de cand eram la mama acasa. Imi amintesc cum bateam ouale spuma pt prajituri si tot felul de chestiuni de genul asta. Imi amintesc si de primul pui in punga de hartie facut in cuptor de mine. Pe atunci inca eram cu parintii asa ca prea mult nu am gatit, dar pasiunea a existat.

Anii au trecut, am plecat si eu la facultate. Aici, trebuia sa imi gatesc zilnic, si o faceam cu placere, uneori mergeam la prieteni si le pregateam si lor, alteori cu colegii de facultate si gateam pt toti, unii poate mai tin minte pizza facuta in ultimul an  …

Desi sunt casatorit, gatesc in continuare, cred ca mai des decat inainte si cu siguranta mai diversificat. Pt mine chestiunea cu “m-am casatorit – gateste nevasta “ nu se potriveste. Nu ma pot desparti de bucatarie,  aproape zilnic gatesc ceva, daca sunt acasa.

Prefer mancarea proaspata si de aceea de cele mai multe ori pregatesc o masa dimineata si una mai spre seara, cantitati mici pentru 3 persoane ( eu sotia si minunatia noastra de baietel ), daca nu avem musafiri. Mi-am dezvoltat un stil al meu care alaturi de ustensilele de bucatarie achizitionate ma ajuta sa pregatesc majoritatea mancarurilor in timpul cel mai scurt posibil.

Pasiunea mea pentru bucatarie este atat de mare incat si dupa 10-12 ore de condus cand ma opresc daca am posibilitatea sa gatesc ceva, prefer sa gatesc si abia apoi sa ma odihnesc.

Cred ca am spus destule…. sa trecem la fapte 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

%d bloggers like this: